Onze ouders en anders zeker wel onze grootouders, kennen en kenden het fenomeen: de lenteschoonmaak. Na een hele winter binnen zitten, was in huis alles grijs en smoezelig geworden. Eens de lente aanbrak, kon alles buiten gezet worden en werd in huis alles grondig schoongemaakt en in een nieuw kleedje gestoken.

In deze tijd, met onze moderne verwarming en onze efficiëntere keukens en verluchting heeft vuil gelukkig niet meer zo snel vat. Maar het gevoel van de nieuwe lente en van het verlangen naar een zuiver, schoon en fris huis, dat kennen we maar al te goed. Na de winter hebben we allemaal een haast onstuitbare dwang in ons en voelen we de aandrang om ons interieur ten gronde aan te pakken.

Nieuwe kleuren, fris en modern, mogelijk ook passend bij de hedendaagse trend, dat staat uiteraard helemaal bovenaan op ons verlanglijstje.

Geen probleem voor Caparol. Met PremiumClean beschikken we over een serie uitstekende matte binnenmuurverf. Deze verf kan zwaar belast worden (dus ook voor de keuken of de wasplaats!), is ongevoelig voor vuilaanhechting en is ook nog eens gemakkelijk te reinigen.

En kleuren zijn er misschien wel meer dan u kunt kiezen. Gebruik onze Caparol Spectrum app en laat u inspireren door ons breed aanbod aan kleuren.

Laat de lente maar komen! Verheug je op de lenteschoonmaak!

Categorieën: