De lente is weer in het land. Tijd om weer alles in het nieuw te zetten. Zeker de buitenkant van huis of woning. Heel de winter lang had die immers te lijden onder regen en wind, vorst en koude en extreme weersomstandigheden. Gelukkig is Caparol er. Met een uitgebreid gamma aan specifieke producten.

Muren

Muren herschilderen doe je met buitenmuurverf van Caparol. De universele verven garanderen topkwaliteit, terwijl de hightech afwerklagen dankzij doorgedreven ontwikkeling een extra bescherming vormen tegen regen en universeel te gebruiken zijn. Toch blijft de verwerking eenvoudig. Bijzonder is ook het Caparol Clean Concept. Door het inwerken van nano-kwartsdeeltjes in de verf wordt regenwater of dauw in zeer kleine druppeltjes over het muur- of geveloppervlak verdeeld. Daardoor droogt dat sneller op en hebben mos en algemene verontreiniging geen vat. Gevels blijven daardoor langer schoon.

Kaleien

Op zoek naar meer authenticiteit en een bijzondere uitstraling voor uw gevel? Dan is kaleien wellicht aangewezen. Deze verftechniek grijpt terug naar vroeger, toen verf grotendeels een mengsel van kalkhoudende stoffen was. De kaleiproducten van tegenwoordig garanderen dat aparte, maar combineren het met hedendaagse producteigenschappen zoals lange levensduur, een absoluut dampopen karakter, kleurvastheid en gemakkelijke en betrouwbare applicatie.

Houtwerk

Ramen en deuren mogen niet uit het oog verloren worden. Ook zij verdienen een frisse nieuwe kleur én misschien wat aanvullende bescherming. Voor alle houtwerk, ook voor uw tuinhek of uw houten tuinpoort, is er CapaWood, ons volledige gamma voor de behandeling van schrijnwerk: grondverf, primer, dekkende, half-dekkende en niet-dekkende beits, houtolie en natuurlijk lak…

 

Te veel informatie? Geen nood. Onze meer dan volledige productbrochures bieden hulp. Die voor buitenmuurverven en kaleien werden trouwens helemaal vernieuwd. U vindt ze op www.caparol.be.Caparol heeft alles om uw huis, muren en schrijnwerk, op te frissen en te beschermen. Geef kleur aan de lente!

Categorieën: