De schoonste buitenmuurverven en -pleisters, die verdienen de schoonste bar. Daarom creëerde Caparol het Clean Concept Café: Een werf-en verfbar op rollen, gewapend met buitenmuurverven en -pleisters. Hier zal de vakman deze zomer Caparol buitenproducten, en vooral Clean Concept verf, kunnen uitproberen.

Het creëren van deze mobiele studio en bar was een avontuur op zich. We kozen ervoor om te werken met een vuile, verroeste zeecontainer. Daar hadden we schonere plannen mee! Met een fris laagje, witte buitenverf toverden we de vervallen container om tot de schoonste van het land. Buiten en binnen werd de container geverfd met een Capalac Aqua Multiprimer en CapaCryl Aqua FerroCoat. De binnenkant verfden we in dé trendkleur van 2019, Sorbetrood (3D Grenadin 130).

Voor de inrichting van onze bar werkten we samen met De Makelarij een Limburgs circulair productiehuis gespecialiseerd in inrichtingen met hergebruikte materialen. De binnenkant van de container werd door hen ingericht als een echte bar. Een skelet van oude stellingen, steigermateriaal en -hout werd de toog met frigo’s, een tap, rekken en een plek om te zitten. Het houtwerk werd gemaakt met resten van houten platen, gevernist met Capadur Parkett- und Siegellack Satin. De lampen werden gefabriceerd van lege verfpotten.

De schoonste bar reist vanaf vandaag rond door België. Ontdek hier waar het ‘Caparol Clean Concept Cafe’ bij jou in de buurt stopt. En kom de schoonste buitenproducten zelf testen aan de tap!

Categorieën: