Muren die veel kunnen verduren – Capatect System Carbon

Met al zijn expertise gebaseerd en know-how heeft Caparol een uiterst sterk gevelisolatiesysteem ontwikkeld. Het Capatect System Carbon weerstaat aan hagelstenen, omvallende fietsen of hard getrapte. Dankzij de Capatect CarbonSpachtel wapeningslaag met carbonvezels kan je al bij een kleine laagdikte rekenen op een ongeëvenaarde slagvastheid.

Barsten niet mogelijk!

De gevel is het aangezicht van je woning en mag natuurlijk geen barsten gaan vertonen. Gelukkig is de met carbonvezels versterkte wapeningslaag het ideale wapen tegen barsten. Door de toevoeging van carbonvezels weerstaat  Capatect System Carbon aan spanningen uit de ondergrond, impact van buitenaf en temperatuurschommelingen.

Daarnaast zorgt de afwerking in Thermosan sierpleister voor langdurige propere gevels met een lange kleurstabiliteit, zelfs bij intensieve kleuren. Met Capatect System Carbon blijft jouw gevel er steeds goed uitzien. 

De lagen van het systeem:

1 Lijm Capatect Klebe- und Spachtelmasse 185

2 Isolatieplaat Dalmatiner-Fassadendämmplatten 155: vormvaste EPS

3 Wapeningslaag CarbonSpachtel: wapeningspleister met carbonvezel versterkt

4 Wapeningsweefsel Gewebe 650/110: glasweefsel

5 Pleisterlaag ThermoSan Fassadenputz NQG: lichtgewicht sierpleister op basis van hybride-bindmiddel en Nano-kwartstechnologie

Categorieën: