Wie aan thermische gevelisolatie denkt, denkt meestal aan een afwerking met crepi. Toch zijn de afwerkingsmogelijkheden voor onze Capatect-systemen veel uitgebreider dan dat. Naast een ruim assortiment van sierpleisters (crepi), kan je bij Caparol ook kiezen voor (imitatie) baksteenstrips, glasmozaïek of keramische tegels.  De mogelijkheden zijn eindeloos. En wat je ook kiest, met de producten van Caparol verkrijg je altijd een modern en fris resultaat.

Sierpleister of crepi

Bij Caparol vind je een uitgebreid assortiment van performance gerichte sierpleisters. Van fijne krabpleister tot crepi met een grove korrel. Ja, zelfs voor een volledig gladde afwerking of voor buitenmuren met een trendy betonlook kan je bij ons terecht. Al onze sierpleisters zijn verkrijgbaar in de 500 kleuren uit onze A1 kleurenwaaier. Ontdek er hier meer over: caparol.be/colorworld/kleurwaaiers/fassade-a1.html

Meldorfer baksteenimitatie strips

Onze Meldorfer baksteenimitatie steenstrips zijn met de hand vervaardigd en lichtgewicht in vergelijking met traditionele baksteenstrips. Het Meldorfer-assortiment is erg ruim, maar ook de meeste bestaande baksteenmodellen kunnen we gedetailleerd reproducteren. Door het lichte gewicht zijn de Meldorfer baksteen steenstrips toepasbaar in nieuwbouwprojecten, renovaties en zelfs historische gevels.

Baksteenstrips

Ook echte baksteenstrips van de meeste Belgische baksteenfabrikanten gebruikt worden als afwerking voor onze systemen.

Glasmozaïek en keramiek

Glasmozaïek is een verrassend mooie afwerking door de lichtreflecties op het glazen oppervlak. Keramische tegels geven een woning dan weer een tijdloos en strak uiterlijk. Waar je ook van houdt, zolang het afwerkingsproduct voldoet aan de voorschriften van onze Capatect-systemen, kunnen ze worden toegepast.

Capapor gevelprofielen

Welke afwerking je ook kiest, met ons veelzijdige gamma aan Capapor gevelprofielen geeft ieder gebouw een bijzonder extraatje. Een eenvoudige manier om je woning naar een hoger niveau tillen.

Categorieën: