Kleuren zijn belangrijk. Voor de klant zijn ze zelfs doorslaggevend wanneer hij gevelverfwerken in opdracht geeft. Daarom is het belangrijk om hem in zijn kleurenkeuze te begeleiden én om tegelijk kwaliteitsproducten aan te bieden. De kleurenwaaier van Caparol biedt daarbij waardevolle steun.

Speciale selectie

De 500 kleuren FASSADE A1 werden speciaal geselecteerd voor gevels. Meer dan andere verftoepassingen wordt gevelverf blootgesteld aan zon, weer en wind. Daarom is gevelverf gevoeliger om sneller te vervagen en te verbleken en om sneller vuil te worden. De anorganische pigmenten in de gevelverven uit het kleurengamma FASSADE A1 staan garant voor lang kleurbehoud en voor een grote kleurstabiliteit, voor maximale kwaliteit en een lange bescherming. Vastgoedonderhoud wordt zo kostenefficiënt.

Hoogwaardige Caparol buitenmuurverf

Speciaal voor buitengebruik heeft Caparol kwaliteitsvolle verf ontwikkeld. Deze verfsoorten op basis van siliconenhars zijn spanningsarm, minder vuilgevoelig, CO²-doorlatend, microporeus én ze reduceren het risico op streepvorming bij donkere kleuren.

Clean Concept met nanokwartstechnologie

Microscopisch kleine kwartsdeeltjes in de verf hechten zich na droging aaneen tot één sterk gesloten en robuust pantser dat optimaal beschermt tegen vuil, algen en schimmel. Geverfde gevels en muren blijven zo langer schoon en mooi.

Dé kleurenwaaier voor beter klantenadvies

De kleurenwaaier FASSADE A1 biedt meer dan alleen een overzicht van kleuren. In deze waaier werd kleur met kwaliteit gecombineerd, voor een langdurig, schoon en mooi resultaat.

Meer weten? https://www.caparol.be/colorworld/kleurwaaiers/fassade-a1.html

Categorieën: