Wie een huis bouwt, denkt natuurlijk aan isolatie, ventilatie en een degelijke afwerking. Maar de meeste aandacht gaat toch veelal naar de looks en de uitstraling van de nieuwe woonst. Het lijkt dan alsof je moet kiezen: ofwel klassiek, met gevoegde bakstenen, of misschien modern met gevelbekledingsplaten in metaal of kunststof, of met accenten in hout, of bepleisterd, …

Maar kiezen hoeft eigenlijk helemaal niet. Dat bewezen de eigenaars van deze nieuwe privéwoning in Nijlen. Zij zijn gegaan voor een strakke afwerking in pleisterwerk (Capatect System Comfort) én voor een afwerking met steenstrips (Capatect System Brick). Zo combineren ze twee technieken en voegen ze samen tot een uniek en smaakvol geheel.

Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het pleisterwerk kun je in haast alle kleuren laten uitvoeren en ook steenstrips zijn er in een bijna eindeloos aantal vormen, kleuren en afmetingen.

Over de technische en de materiaaleigenschappen bestaat trouwens geen twijfel. Zowel Capatect System Comfort als Capatect System Brick garanderen perfecte isolatie en een lange duurzaamheid. Ook wat dat betreft moet je zeker niet kiezen.

Uitvoerder: Bjorn Ceulemans, Willebroek

Dealer: De Olifant, Wijnegem

Categorieën: