Jouw gevel verdient het allerbeste. Daarom hebben we bij Caparol de decoratieve techniek Accento Spachtel in het leven geroepen. Accento maakt het mogelijk om gevels ultraglad af te werken. Hiervoor gebruiken we o.a. een hoogwaardige, organische sierpleister met een zeer fijne korrel. Bovendien kan je Accento toepassen op onze meest courant gebruikte buitengevelisolatiesystemen Capatect System Comfort en Capatect System Carbon. waardoor je eindklant kan genieten van een kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke afwerking en kwalitatieve gevelisolatie. 

Door de hogere afwerkingsgraad en de meerdere lagen valt Accento Spachtel echter in het duurdere segment van onze decoratieve technieken. Maar op vlak van prijs-kwaliteit krijg je er veel voor terug. Zo kan je de Accento afwerken met onze ThermoSan NQG gevelverf voor langdurige propere gevels en een lange kleurstabiliteit. Deze verf is overigens verkrijgbaar in alle kleuren uit onze A1 Kleurenwaaier.

Wil je de gevel liever afwerken met een betonlook? Ook dat is geen probleem met Capatect betonlook Accento. Wanneer je in de massa gekleurde Capatect Accento Spachtel gladschuurt, krijg je namelijk een zeer effen geveloppervlak met lichte en discrete kleurnuanceringen die het geheel op beton laten lijken. Deze betonlook wordt aangeboden in de kleuren wit, Palazzo 45 en Granit 50. Ook alle andere kleuren uit de A1 Kleurenwaaier zijn mogelijk. 

Meer info over de Fassade A1 kleurenwaarier vind je hier:  https://www.caparol.be/colorworld/kleurwaaiers/fassade-a1


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *