Je kijkt al weken uit naar dat etentje op restaurant. Eens aan tafel versta je jouw gezelschap nauwelijks door schel geluid dat langs alle kanten wordt weerkaatst. Zonde. De infrastructuur speelt daarin een belangrijke rol: te veel glas of kale vloeren en wanden die het geluid niet absorberen. CapaCoustic biedt daarom talrijke oplossingen tegen geluidsoverlast of akoestische problemen. Ze zijn zowel functioneel als decoratief inzetbaar.

Niet alleen op restaurant, maar ook in andere omgevingen zoals klaslokalen, refters of vergaderzaal is geluid vaak een storende factor. Elkaar verstaan wordt moeilijk en het is bovendien ook enorm vermoeiend. Caparol biedt met het CapaCoustic-gamma verschillende oplossingen voor uiteenlopende akoestische noden.

CapaCoustic Melapor

CapaCoustic Melapor-elementen zijn gemaakt van geëlastificeerde schuimstof op basis van melaminehars met microporeuze structuur. Sommige CapaCoustic Melapor-elementen lijm je rechtstreeks op de wand of het plafond , andere elementen hang je op in de vrije ruimte.

CapaCoustic Resipor

CapaCoustic Resipor-elementen bestaan uit een polyestervlies met een filigraan open celstructuur en lijm je rechtstreeks op de wand of het plafond. Door hun hoge resistentie tegen mechanische impact zijn ze ideaal voor gebruik in sporthallen of scholen.

CapaCoustic Mineral DeckenSegel

CapaCoustic Mineral DeckenSegel -plafondpanelen bevatten een kern van minerale vezels. De zichtbare zijkant en randen zijn bedekt met een wit glasvlies. De plafondpanelen worden hangend geplaatst waardoor de achterkant ook fungeert als geluidsabsorberend oppervlak.

CapaCoustic Picture

CapaCoustic Picture bestaat uit een aluminium frame met een absorberende kern en als afwerking een bedrukte polyester stof. De CapaCoustic Picture gebruik je zo als decoratief wandelement of als scheidingswand om de ruimteakoestiek te verbeteren.

Categorieën: Akoestiek

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *