Onze Caparol Studio is een combinatie van showroom én opleidingscentrum waarbij beleving centraal staat. Door de coronapandemie moesten we onze deuren tijdelijk sluiten, maar nu mogen we jullie terug ontvangen voor een stevige dosis kennis, inspiratie en tips and tricks.

In 2017 opende Caparol Studio zijn deuren. Het is een unieke combinatie van showroom én opleidingscentrum waar beleving centraal staat. We tonen er ons volledige productengamma, gaande van lakken en verven tot thermische gevelisolatie, akoestische oplossingen, vloer- en betoncoatings en nog zo veel meer. Tijdens de coronacrisis hebben we de Studio noodgedwongen moeten sluiten, maar nu mogen we onze klanten terug bijstaan met raad en daad.

Kennis, ervaring, inspiratie

Groothandelaars, schilders, architecten, verwerkers of studenten: iedereen is welkom in de Caparol Studio. Kennis, ervaring en inspiratie lopen als een rode draad door onze showroom en opleidingscentrum. Via themacursussen, productdemo’s maak je kennis met het uitgebreide Caparol-aanbod en doe je ongetwijfeld inspiratie op voor nieuwe projecten. Samen streven we naar topkwaliteit én tevreden klanten.

Dus Boek een afspraak en maak kennis met ons volledige gamma!

https://studio.caparol.be/


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *