Het is beslist! De kleur van het gevelpleisterwerk staat vast. Maar wat als je klant plots vraagt voor een plint in een andere kleur? Een plint die zich van de rest onderscheidt. Dan brengt Capatect Buntstein Sockelputz de oplossing! Capatect Buntstein Sockelputz is een gebruiksklare pleister voor de plinten van de buitengevel. De pleister is vervaardigd op basis van zuiver acrylaat en wordt o.a. gekleurd met natuursteenkorrels. Hierdoor is de pleister standaard in 9 kleuren beschikbaar, zijnde Carbon, Metall, Aluminium, Asphalt, Nebel, Kiesel, Lava, Schiefer en Strand. Je ontdekt ze allemaal in de Buntstein kleurenkaart. 

Buntstein Sockelputz is bovendien een eindlaag die je kan toepassen op de meeste van onze Capatect gevelisolatiesystemen. Maar ook rechtstreeks op beton, pleisterwerk en zelfs op binnenmuren en gipskarton is het mogelijk om Buntstein Sockelputz te plaatsen.

Omdat de sokkel van een gebouw aan heel wat opspattend water, vuilafzetting en een hoge vochtbelasting wordt blootgesteld, is Buntstein Sockelputz een zeer onderhoudsvriendelijke en stootvaste pleister. Je kan de plinten gemakkelijk afwassen, schrobben is geen probleem, maar ook tegen de occasionele voetbal of fiets die tegen de gevel terechtkomt, is deze pleister bestand.