Een geslaagd interieur staat of valt met een mooi afgewerkte binnenmuur en plafond. Helaas krijgen deze wanden het vaak zwaar te verduren. Denk maar aan spelende kinderen of huisdieren. De matte en onderhoudsvriendelijke binnenmuurverf CapaTex Mat S1+ biedt de perfecte bescherming. Zelfs na reiniging behoudt de verf zijn matte en strakke uiterlijk.

Welke toepassing?

Op zoek naar een extreem matte en goed reinigbare binnenmuurverf, die ook bruikbaar is voor uw plafond? Kies dan voor CapaTex Mat S1+. Dankzij zijn matte karakter is deze verf ideaal voor het verfraaien en beschermen van uw muren en plafond.
Nog een pluspunt: deze matte verf zal na reiniging niet gaan opglanzen, een niet te versmaden eigenschap voor een geslaagde binnenafwerking.
CapaTex Mat S1+ is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Dat blijkt al uit de benaming ‘S1’ en wordt zwart op wit bevestigd in het de Technische Fiche, dat verwijst naar de norm DIN EN 13300 natte schrobklasse 1.

Hoe gebruiken?

CapaTex Mat S1+ is meteen klaar voor gebruik. U hebt niet meer nodig dan een kwast, roller of Airless verfspuit. Elk type professionele roller voor muren is geschikt. Voor het beste resultaat raadt Caparol een microvezelrol aan met een poolhoogte tussen de 12 en 15 mm. 

Het eindresultaat?

Een mooie, matte en onderhoudsvriendelijke binnenmuur en plafond die weinig tot niet gevoelig is aan strijklicht.

Tips & tricks?

Deze verf heeft van zichzelf al een hoge weerstand tegen het opglanzen bij reiniging. Door gebruik te maken van een vochtig microvezeldoekje vermengd met een kleine hoeveelheid Dreft, bent u nog zekerder van een geslaagd eindresultaat. Zo kan u sporen van huidvet rondom de schakelaar en dergelijke makkelijk verwijderen. 

Voor meer info:https://www.caparol.be/assortiment/binnenmuurverven/excellent-verven

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *