Sinds kort kan je onze Premium Primer in de rekken aantreffen als Premium PU Primer, de Premium Ultra als Premium PU Ultra en de Premium Mat als Premium PU Mat. We voerden een naamsverandering door! Met die naamsverandering maken we duidelijk dat de verven versterkt zijn met polyurethaan. Eigenlijk waren ze dat al, het stond gewoonweg nog niet vermeld in de naamgeving. Aangezien de kwaliteit niet aangepast is, zullen we eerst de oude etiketten opwerken om zo geleidelijk aan om te schakelen. Zo zie je dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Getuige daarvan ook het Ecolabel en voedselattest dat ons Premium-gamma behaalde.

PU verf is een met polyurethaan versterkte verf. De versterkende werking van polyurethaan zorgt in verf voor een zeer goed dekkende, sterk hechtende en vooral beschermende laag met een hoge oppervlaktehardheid. In onze binnenmuurverven zat voorheen al polyurethaan, maar met de naamswijziging naar Premium PU Primer, Premium PU Ultra en Premium PU Mat laten we dat nu ook nadrukkelijk weten. Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit!

EU Ecolabel

Dankzij het EU Ecolabel dat in 1992 ingevoerd werd, kom je te weten welke producten beter zijn voor het milieu, zonder dat je aan kwaliteit moet inboeten. Zo maak je makkelijker milieubewuste productkeuzes. En daar helpen we je graag mee bij Caparol. Voor onze Premium PU Ultra en de Premium PU Primer dienden we een dossier in, en met trots mogen we vermelden dat beide producten een Ecolabel toegekend kregen.

Voedselattest

Ruimtes waarin voeding verwerkt wordt, zoals bakkerijen, slachterijen of restaurantkeukens moeten voldoen aan strenge voorschriften. Zo mogen er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het reinigen van de muren of plafonds. Daarom mag je dergelijke ruimtes enkel verven met producten die beschikken over een voedselattest. Onze PremiumClean beschikt over zo’n attest. De verf is bestand tegen in water opgeloste desinfecteermiddelen en laat zich, ondanks het matte oppervlak, uitstekend reinigen. De verf is naast de voedingssector ook uitermate geschikt voor gezondheidscentra en openbare ruimten.

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *