Verven begint met een goede voorbereiding. Een kwaliteitsvolle primer legt de basis voor elk geslaagd verfproject. Capacryl Aqua UniPrimer is – de naam zegt het zelf – universeel en dus geschikt voor alle toepassingen, zowel binnen als buiten. De primer zorgt voor een optimale verankering tussen drager en afwerklaag en staat garant voor een strakke afwerking. 

Welke toepassing?
Capacryl Aqua UniPrimer is vooral gekend als voorstrijklaag voor houtwerk binnen en buiten, maar hij zou niet ‘uni…’ heten als hij enkel voor hout geschikt was. De Capacryl UniPrimer leent zich ook perfect als verankerings- en hechtlaag op oude nog goed hechtende laklagen, aluminium, koper, harde PVC, non-ferro’s en zinken oppervlakken. Wil je één primer die zowel voor de muren, plafonds, deuren, etc. kan dienen? Kies dan voor Capacryl Aqua UniPrimer. Deze primer zorgt voor een optimale verankering tussen drager en afwerklaag en vangt verschillen in zuigkracht op. Met deze primer als voorstrijklaag bent u verzekerd van een strakke afwerking. 

Hoe gebruiken?
Capacryl Aqua UniPrimer is meteen gebruiksklaar. Kies je voor een kleurrijk interieur? Dan kan deze primer aangekleurd worden bij uw verfleverancier in zowat alle kleuren van de regenboog. Capacryl Aqua UniPrimer kan onverdund verwerkt worden bij applicatie met een lakborstel of een microvezel lakroller voor waterverdunbare verftypes. Gebruikt u een Airless verfspuit, dan verdunt u de primer met maximaal 5 % leidingwater. Voor wie de primer nevelarm wil verspuiten, ontwikkelde Caparol de kant-en-klare Capacryl Aqua UniPrimer NAST (Nevel Arme Spuit Techniek).

Het eindresultaat
Capacryl Aqua UniPrimer staat, éénmaal droog, garant voor een strakke uitstraling. Het is een ideale drager voor afwerking met een lak.

Tips & tricks?
Wist u dat de Capacryl Aqua UniPrimer geschikt is voor kinderspeelgoed? Deze primer draagt het Duitse ‘Kinderspielzeuge’-label en is conform de Europese norm DIN EN 71-3. 

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *