De dagen lengen, de lente nadert. Het ideale moment om in te zoomen op vier Caparol-sterren die altijd scoren in het buitenseizoen. Met deze vier buitenspelers ben je als Caparol-coach 100% zeker van een feilloze afwerking! Wees gerust: ze stáán er wanneer je ze nodig hebt. Want ze presteren buitengewoon op elke buitenmuur en -gevel!

De Primer bij uitstek
De eerste naam die iedere ervaren Caparol-coach bij een uitwedstrijd automatisch op het wedstrijdblad noteert? CapaGrund Universal natuurlijk. Dit universeel voorstrijkmiddel op waterbasis is dé grote ster uit de Primer-league. Met zijn aanwezigheid is de wedstrijd al voor de helft gewonnen. Minerale oppervlakken, pleisterlagen, oude verflagen: op elk van deze ondergronden kan CapaGrund Universal uit de voeten. Hij is, zoals zijn naam doet vermoeden, universeel!

Matte- & Zijdematte toetsen
De drie afwerkers van dienst bouwen gretig voort op zijn techniciteit. Amphibolin is een universeel sterke zijdematte muurverf op basis van 100% acrylaat. Hij heeft een zeer goede hechting op tal van ondergronden. Zijn troeven? Kleurstabiliteit en vuilafstoting! Nog zo’n ploegspeler is Muresko, een technisch behendige matte vullende gevelverf die uitermate behendig is op cellenbeton. Deze verf op basis van siliconenhars en acrylaat kent nooit een zwak moment.

Superspits
Dé grote ster buitenshuis? Dat is natuurlijk ThermoSan NQG. Een vijfsterrenspeler in waterdampdoorlaatbaarheid, kleurstabiliteit en vuilafstoting. Deze matte gevelverf op basis van siliconenhars bestrijkt het speelveld met de Caparol Clean Concept-technologie. Hierdoor is hij sneller droog, langer mooi en minder snel vuil. Een technisch perfecte speler waar de andere teams je om benijden.

Grote buitenmuurverfactie!
Koop vanaf 15 maart 80 liter buitenmuurverf van Caparol en scoor bij je familie en vrienden met een gloednieuwe OFYR Tabl’O

Ontdek onze actie hier: https://de11vancaparol.be/

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *