Het isoleren van de buitengevel is niet alleen goed voor de portemonnee en het milieu, het is de ideale gelegenheid om de gevel ook een esthetische meerwaarde te geven. Bovendien is het ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk als je de Clean Concept producten van Caparol gebruikt.

De crepi schilder je best met de hybride silicaat -siliconenhars-bindmiddelcombinatie van ThermoSan NQG. Deze staat garant voor een langdurig propere gevel en lange kleurstabiliteit.

De ThermoSan NQG buitenmuurverf en -pleister zijn uitgerust met Nanokwarts-technologie, waardoor het product een compact, robuust pantser vormt dat de gevel wapent tegen invloeden zoals zon, regen, wind en vuil. 

Afwerkingsmogelijkheden
Caparol ontwikkelt al jaren thermische gevelisolatie voor iedere situatie. En ook op het vlak van afwerking gaat Caparol nog een stapje verder. Van een bezetting met crepi tot de Autentico of Accento Betonlook of een afwerking met Meldorfer steenstrips, de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Crepi is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen waaronder korrelpleister met keuze uit diverse korrelgroottes, gladpleister, fijnpleister, het driedimensionale Filigrano en de borstel-techniek Rustico.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *