Ben je ook zo gek van hout? Er bestaat geen twijfel over dat houten accenten je woning en tuin een warme uitstraling geven. Hout is een mooi en natuurlijk materiaal. Maar om hout mooi te houden, moet je het af en toe behandelen met een verzorgend en beschermend product. Daarom ontwikkelde Caparol het CapaWood-gamma. 

Van hittegolf tot sneeuwstorm en vrieskou, de producten in het CapaWood-gamma bieden je hout een langdurige bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Kregen je houten ramen of tuinaansluiting het deze winter dus hard te verduren? Geen probleem! In het CapaWood-gamma vind je vast en zeker het juiste product om al je houtwerk op te frissen. Of het nu over je tuinhuis, gevelbekleding of hekwerk gaat, voor elke toepassing een hebben wij een oplossing. 

Wil je bovendien je houtwerk een nieuw kleurtje geven? Of ben je net op zoek naar een product dat perfect aansluit bij de huidige kleur van het hout? Gebruik dan onze CapaWood kleurenkaart voor kleurinspiratie. In de CapaWood kleurenkaart vind je een doordacht geselecteerd aanbod aan houttinten om gekleurde transparante afwerkingen te verkrijgen, tevens heb je een ruime keuze grijstinten en enkele geoliede kleuren. Uiteraard is dit maar een selectie en zijn de kleurmogelijkheden haast onbeperkt dus vraag naar de producten uit het CapaWood-gamma bij een groothandelaar in je buurt. 

#Caparol #CapaWood #hout

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *