In Oostkamp creëerde Schilderwerken Vansteelandt dit tijdloze interieur. Deze nieuwbouwwoning van een jong gezin heeft het schildersbedrijf uit Gistel volledig afgewerkt in hoogwaardig, strak vliesbehang en Caparol-verf. Op het vlak van kleuren speelt RAL 9016 de hoofdrol, maar accentkleuren en contrasterend behang zorgen voor een boeiend interieur dat toch veel rust en gemoedelijkheid uitstraalt. 

Alle plafonds en muren kregen eerst een behandeling met Caparol Aqua UniPrimer op het vliesbehang. De plafonds werden daarna afgewerkt met Capatex Mat S1 + RAL 9016 en de muren met Caparol Aqua PU Mat in de basiskleur Ginster 20. 

De schouw in de woonkamer werd afgewerkt in RAL 9016 en de blauwe accentmuur achter de televisie schittert in de kleur Arctis 40. In de slaapkamer is als blikvanger behangpapier van HookedonWalls (Passenger) aangebracht. In de kinderkamer speelt basiskleur Patina 30 de hoofdrol. Een accentmuur werd afgewerkt met verschillende kleuren Patina (10, 15 en 20). 

‘Creating home interiors is our passion.’

Met deze realisatie zet Schilderwerken Vansteelandt hun slogan kracht bij. Hun passie voor het creëren van unieke, boeiende en tijdloze interieurconcepten zorgt ook in deze privéwoning voor een prachtig eindresultaat.

Uitvoering: Schilderwerken Vansteelandt

Dealer Colorpoint Oostende

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *