Op zoek naar een sneldrogende, goed hechtende en roestwerende primer? Met Caparol Capalac AllGrund heb je een hechtprimer die geschikt is voor grondlagen op verschillende ondergronden zoals ijzer, staal, aluminium, zink, pvc en hout.  

Welke toepassing?

Capalac AllGrund doet zijn naam alle eer aan. De hechtings- en solvent gedragen primer is geschikt voor tal van ondergronden. Ideaal als primer op houtwerk zowel binnen als buiten. Of je past ‘m toe als roestwerende primer op staal of ijzer. Ook als hechtingsprimer op oude laklagen, pvc en non-ferro’s zoals aluminium, zink of koper blinkt Capalac AllGrund uit.

Hoe gebruiken?

Capalac AllGrund is helemaal klaar voor gebruik waardoor je meteen aan de slag kan. Streef je naar lakkwaliteit? Dan verwerk je de primer best met een kwast. Toepassingen met een spuittoestel of roller behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Ga je de primer verspuiten? Verdun hem dan tot maximaal 10% met Capalac AF-verdunner.

Het eindresultaat

Met Capalac AllGrund als primer bekom je gegarandeerd strak, mooi lakwerk.

Tips & tricks?

Dankzij ons ColorExpress-systeem breng je Capalac Allgrund op kleur in alle wensbare tinten. De primer is snel overschilderbaar met solventgedragen lakken. Een witgetinte primer is overschilderbaar na circa 3 uur, midden- en donkergetinte primers na 6 uur.

Werk je de Capalac AllGrund bij voorkeur af met een waterverdunbare lak? Reken dan op een tussentijd van 48 uur.

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *