Noem Amphibolin gerust dé universele, zuivere acrylaat muurverf voor de meest uiteenlopende ondergronden, zowel binnen als buiten. De verf beschikt over een uitmuntend reflectievermogen, is weerbestendig en biedt een hoge beschermende werking tegen luchtverontreiniging. De verf bevat geen oplosmiddelen en heeft een minimale emissie.

Welke toepassing?

De universele, zijdematte gevelverf Amphibolin bestaat voor 100% uit zuivere acrylaatbindmiddelen. Als een van de eerste zuivere acrylatenharshoudende gevelverven op de Europese markt evolueerde Amphibolin voortdurend onder invloed van de noden en normeringen van de sector.

Amphibolin is hét werkpaard uit het Caparol-gamma: de verf laat zicht toepassen op allerhande bouwtechnisch correcte dragers. De gevelverf biedt een hoge bescherming tegen agressieve luchtverontreiniging en is slagregendicht en waterafstotend.

Door de aanwezigheid van zuiver acrylaat verankert Amphibolin zich perfect op harde, niet-zuigende bouwmaterialen. Toepassing op silexbeton kan bijvoorbeeld veelal zonder hechtingsprimer.

Niet alleen buiten is Amphibolin krachtpatser van dienst, ook in het interieur bewees de verf haar sterktes. Menig schilder gebruikte Amphibolin voor verfraaiingswerken van badkamers, keukens en andere drukbezochte ruimtes.

Hoe gebruiken?

Meestal wordt Amphibolin onverdund geplaatst met een verfroller, kwast of Airless. Op matig of sterk zuigende ondergronden plaats je best een voorstrijklaag. Op gezonde, oude en niet-poederende verflagen is dat niet nodig en breng je Amphibolin rechtstreeks aan. Gebruik voor buitenschilderwerk een midden-langharige gevelverfrol, voor binnenschilderwerk kies je best een microvezel-antispatrol.

Het eindresultaat

Dankzij het zuivere nobele acrylaat in de verf, staat Amphibolin garant voor een verffilm met een strak mat fluwelen karakter. Daardoor valt de verf bij velen in de smaak voor interieurtoepassingen.

Tips & tricks?

Door haar hoge lichtindex is de verf uitermate geschikt voor zwak verlichte ruimtes zoals gangen, trappenhuizen, garages en opslag- of bedrijfsruimtes.

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *