Een ETICS-systeem, of buitengevelisolatiesysteem, bestaat uit verschillende op elkaar afgestemde componenten. Een isolatiepuzzel als het ware, die perfect in elkaar past. Daarom meng je best geen componenten van verschillende fabrikanten. Caparol beschikt over een ruime keuze aan Capatect-gevelisolatiesystemen met secuur op elkaar afgestemde onderdelen waardoor prestaties gegarandeerd zijn.

Met een thermische gevelisolatiesysteem isoleer je een gevel langs de buitenkant. Het resultaat? Een verhoogd wooncomfort, een verminderd energieverbruik en een stabiel binnenklimaat doorheen de seizoenen. Van die voordelen kan je echter enkel genieten als er voldaan wordt aan twee voorwaarden.

CORRECTE PLAATSING

Een ETICS-systeem presteert optimaal als het geïnstalleerd wordt door een professional met kennis van zaken. Een thermisch gevelisolatiesysteem is immers meer dan isolatiemateriaal tegen de gevel plaatsen. Enkel door een secure uitvoering zoals voorgeschreven door de fabrikant ben je zeker van een perfect eindresultaat.

WEES LOYAAL, MENG GEEN COMPONENTEN

Een ETICS-systeem is gebaseerd op jarenlang onderzoek en testen. Elke component vervult zijn rol en het samenspel van de verschillende componenten garandeert een optimaal resultaat. Het is daarom van groot belang dat je kiest voor een volledig en volwaardig ETICS-systeem van één fabrikant. Meng geen componenten van verschillende fabrikanten,

CAPAROL BIEDT DÉ TOTAALOPLOSSING

In het Caparol-gamma vind je een ruime keuze aan Capatect-gevelisolatiesystemen. Met deze systemen isoleer je de buitenkant van een gebouw, zowel bij nieuwbouw als bij bestaande panden. De afwerkingsmogelijkheden zijn haast onbeperkt. Op die manier bieden we dé totaaloplossing voor een perfect eindresultaat.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *