Caparol staat gekend als dé verfspecialist bij uitstek. Met DISBON beschikken we echter ook over een uitgebreid gamma aan vloercoatings voor parkeergarages, industriële vloeren en andere veeleisende oppervlakken. Het Disbon Basic gamma is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleurschakeringen en laten zich even makkelijk aanbrengen als een muurverf.

Het Disbon Basic gamma omvat zeven producten en biedt daarmee een compleet gamma aan systeemstructuren voor garages, kelders, technische ruimtes, gevoelige ruimtes en ruimtes met strenge hygiëne-vereisten – van voorstrijkmiddelen over coatings tot afdichting en decoratieve afwerking.

Eenvoudig aanbrengen

De grondlaag vormt de basis voor de coating. Deze laag dringt in de ondergrond en reduceert het absorptievermogen zodat er een glad oppervlak ontstaat. De bodem wordt verstevigd en biedt daardoor de ideale hechting voor de volgende coating. De watergedragen en geurarme coatings laten zich eenvoudig aanbrengen met een verfroller. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 kleurschakeringen, conform de AgBB-vereisten voor binnengebruik.

Meer weten? Surf naar: https://www.caparol.be/producten/assortiment/vloercoatsystemen-en-betonsanering

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *