Caparol maakt verf en gevelisolatie voor professionals. Bij ons krijgt de vakman de glansrol. Daarom zal u voortaan deze rubriek in elke nieuwsbrief zien terugkomen. Want het woord van de vakman is wat bij ons telt! Deze keer spraken we met Patrick Evenepoel van Pleisterwerken Evenepoel.

Patrick Evenepoel is een selfmade man die al 25 jaar ervaring achter de rug heeft. Pleisterwerken Evenepoel is een zaak die zich specialiseert in het plaatsen van gevelisolatiesystem en de afwerking daarvan. Daarvoor gebruikt hij steevast de ETICS-systemen van Caparol. De combinatie van kwalitatieve materialen en vakmanschap leiden tot uitmuntende resultaten. Hoogtijd dus om elkaar beter te leren kennen tijdens een gesprek.

“Drie jaar geleden ontdekte ik eerder toevallig de gevelisolatiesystemen van Caparol. Om met de producten van Caparol te werken, dat was voor mij een echte openbaring. Ik was meteen overtuigd van de kwaliteit, alle elementen van de Capatect-systemen zijn zo goed op elkaar afgestemd dat ik alleen nog maar voor de producten van Caparol kies.” Vertelt Patrick Evenepoel ons.

Wanneer we hem vragen welk Capatect-systeem zijn voorkeur heeft, antwoord Patrick zonder twijfelen. “Capatect System Carbon is voor mij werkelijk het toonbeeld van kwaliteit en stevigheid. Natuurlijk is het niet bij elke gevel nodig met Capatect System Carbon te werken, maar wanneer het budget en de gevel er zich toe lenen, ben ik altijd de eerste om dit systeem aan te raden aan een klant. Capatect System Carbon is namelijk vezelversterkt waardoor je een uitermate slagvaste gevel krijgt.” We vragen Patrick of hij Caparol en Capatect System Carbon dan ook aan andere vakmannen zou aanraden en krijgen een lachend antwoord: “Nee helemaal niet, ik wil de concurrentie niet slimmer maken dan nodig is.” Na zijn grapje kan Patrick het toch niet laten om er nog het volgende aan toe te voegen. “Natuurlijk kan ik Caparol aanraden aan mijn concullega’s. En dat niet alleen voor de kwaliteit van de producten, maar ook de service en technische ondersteuning waar je als vakman op kunt rekenen. Wanneer je met de werknemers van Caparol in contact komt, kan je op heel veel begeleiding rekenen. Dat is een zeer fijne manier van werken. De mooiste projecten die ik overigens met Caparol verwezenlijkt heb, zijn het project op de Marktstraat te Schepdaal, Meldorfer, en het project van Wilderen te Lennik.”


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *