Dan kiest hij ook voor Caparol!

Architecten zorgen ervoor dat bouwprojecten niet alleen mooi zijn, maar ook technisch deugdelijk in elkaar zitten. Dat is er de laatste tijd niet gemakkelijker op geworden met de steeds hogere eisen die aan bouwconstructies gesteld worden.

Wanneer een architect een woning voor zichzelf ontwerpt, mag je ervan uitgaan dat hij voor een uitvoering en voor materialen kiest die perfect weergeven waar hij voor staat. Zo wordt de woning het visitekaartje van het architectenkantoor.

Dat blijkt duidelijk uit deze nieuwe woning die in Zwevegem opgericht werd. Modern en strak en zonder twijfel ook vanbinnen praktisch en doordacht. Dat straalt ze gewoon uit.

De gevel werd met producten van Caparol uitgevoerd. Capatect System Comfort is een veelzijdig isolatiesysteem dat weliswaar een standaardopbouw heeft, maar toch haast onbeperkte mogelijkheden biedt. De isolatieplaten die op de gevels geplaatst worden, kunnen op alle mogelijke manier afgewerkt worden. Van pleisters tot steenstrips over betonlook.

Voor wie het graag wat technischer heeft: bij deze woning werd gebruik gemaakt van de Isolatieplaat uit het gamma Capatect, type Dalmatiner Fassadendämmplatte 155, bevestigd met Capatect Klebe- en Spachtelmasse 190, daarop een hechtlaag met PutzGrund 610 voor de korrelpleister K15 die hier met gevelverf Capatect AmphiSilan in het wit afgewerkt werd. Schitterend toch?

En of het ook goed is? Daar hoef je bij een keuze van de architect zelf toch niet aan te twijfelen zeker?

Opdrachtgever: Architect Tine Bulteel
Dealer: Vandeweege
Aannemer: Poolhouse – BIC


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *