Roze-mauve Flamenco 110 is de trendkleur van 2022: vrolijk en onbezonnen! Vooral deze mauve tint houdt het midden tussen rood en violet en heeft warme en koele nuancen waardoor er tal van mogelijkheden zijn. Naargelang de manier waarop u de tint combineert, bereikt u verschillende effecten – van gevoelig tot uitgelaten, zonder dat deze kleur ooit iets van haar elegantie verliest.  

De kraanvogel is het symbool van het jaar. In de lucht ziet hij er elegant en vrij uit – een vlucht kraanvogels in formatie is schitterend om te zien. De lieflijke vogel staat symbool voor geluk en gezondheid. We zien een opmerkelijk evenwicht dat ook terugkomt in de trendkleuren: Opvallend, maar niet opdringerig. Sterk en tegelijk zacht. Onafhankelijk en toch verzoenend.

De kraanvogel was in de jaren vijftig en zestig bij ons al in de mode. Nu is hij terug!

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *