De renovatiedrang vierde hoogtij tijdens de verschillende lockdownperiodes. Daardoor wakkerde de vraag naar verf- en isolatieproducten enorm aan, met als gevolg een nijpend gebrek aan grondstoffen. Een vervelende situatie die jullie als groothandelaars en schilders het leven moeilijk maakte. Als fabrikant zetten we momenteel alles op alles om deze periode achter ons te laten en streven we naar de service van weleer.

We zijn er ons van bewust: jullie hebben als schilder een bijzonder moeilijke periode achter de rug. Heel het land sloeg aan het renoveren tijdens de coronacrisis waardoor jullie orderboeken in geen tijd uitpuilden. Helaas moesten jullie door de grondstoffenschaarste vaak heel lang wachten op bestellingen bij de groothandelaars. Geen fijne situatie voor jullie allemaal, dat beseffen we maar al te goed. Maar als fabrikant maken we ons sterk dat, zodra de grondstoffenproblematiek van de baan is, we er terug staan met de service die jullie van ons gewoon zijn.

In de tussentijd doen we er alles aan om jullie vertrouwen in ons te bestendigen en streven we ernaar om zo snel mogelijk terug te keren naar een vlotte, structurele samenwerking op lange termijn.

Samen staan we sterk!

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *