Caparol maakt verf en gevelisolatie voor professionals. Bij ons krijgt de vakman de glansrol. Daarom zal je voortaan deze rubriek in elke nieuwsbrief zien terugkomen. Want het woord van de vakman is wat bij ons telt! Deze keer spraken we met Christophe Beaghe van Beaghe Décoration.

Christophe Beaghe is zaakvoerder van Beaghe Décoration, een bloeiende zaak die zich naast schilderwerken ook specialiseert in muren behangen, vloeren leggen, de verkoop van rolgordijnen op maat en interieurrenovaties. Beaghe Décoration is uitgegroeid tot een bedrijf waarin zes gekwalificeerde werknemers ten dienste staan van allerlei soorten projecten.

Enerzijds is Christophe Beaghe al enkele jaren overtuigd van de producten van Caparol. En anderzijds zijn we bij Caparol grote fan van zijn vakmanschap. Daarom is het hoogtijd om elkaar beter te leren kennen tijdens een gesprek.

“De zaak bestaat intussen al 12 jaar. En in die periode is het bedrijf zich erg in interieurs gaan specialiseren.” vertelt Christophe Beaghe ons. “Dankzij de kwalitatieve producten van Caparol was het mogelijk om onze klanten een nog beter resultaat te bezorgen.”

Christophe Beaghe gebruikt de producten van Caparol intussen al drie jaar. “Mijn eerste kennismaking met Caparol vond plaats bij groothandel Wattiaux in Doornik. Daar heb ik enkele producten uitgetest en ik was meteen overtuigd.” Wanneer we Christophe Beaghe vragen naar zijn favoriete Caparol-product antwoord hij: “Vooral de producten voor buitenhoutwerk en het verven van binnenmuren hebben we de afgelopen jaren uitgetest. Als ik een favoriet product  in beide categorieën moet aanduiden, dan kies ik voor de lakken die verspuitbaar zijn met NAST om het houtwerk mee te lakken zoals Capacryl Aqua UniPrimer NAST. Voor de binnenmuren gebruik ik dan weer het liefste CapaTex Mat S1+, een matte en goedreinigbare verf.”

“Naast een uitzonderlijke productkwaliteit, ben ik ook zeer tevreden van de service van Caparol. Altijd als ik een vraag heb over jullie producten heb, word ik meteen verder geholpen.” Voegt Christophe er nog aan toe. Om het gesprek af te ronden vragen we hem op welk recent project hij het meeste fier is. “Dat zal het ACTALEX Notariskantoor zijn in Dottenijs.”

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *