Caparol is de vriend van de vakman. Maar daarnaast klopt ook de eindklant vaak op onze deur voor advies. Om de eindklant gemakkelijker de nodige informatie aan te reiken, bestaat er naast www.caparol.be een tweede website www.isolerenmetcaparol.be. En die hebben we recent vernieuwd.

Wat is er anders?
Niet alleen heeft de website een nieuwe look, ook de inhoud werd geüpdatet. Op www.isolerenmetcaparol.be worden de voordelen van de verschillende Capatect thermische gevelisolatiesystemen uitgelicht. Je vindt er geen moeilijke technische termen maar wel accurate informatie over het isoleren van een woning en het aanvragen van subsidies. Ook de verschillende afwerkingsmogelijkheden worden haarfijn uitgelegd. Kortom, op deze vernieuwde website verzamelden we een ton aan informatie op particulierenmaat.

Ook handig voor de vakman!
Ook als vakman kan je handig gebruikmaken van www.isolerenmetcaparol.be om meer uitleg te geven aan je klanten. Zo kan je eenvoudigweg het aanbod aan de Capatect gevelisolatiesystemen overlopen, samen naar referenties kijken voor inspiratie en de eindklant bijstaan in de keuze van het ideale ETICS-systeem voor zijn woning. Verder vind je ook getuigenissen van particulieren en architecten op deze website. Je leest over hun ervaringen met Caparol en waarom men als architect steeds weer voor Caparol kiest.

Ben je benieuwd hoe de vernieuwde website er uitziet?
Neem dan snel zelf een kijkje via www.isolerenmetcaparol.be


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *