Caparol maakt verf en gevelisolatie voor professionals. Bij ons krijgt de vakman de glansrol. Daarom zal je voortaan deze rubriek in elke nieuwsbrief zien terugkomen. Want het woord van de vakman is wat bij ons telt! Deze keer spraken we met Kevin Donkers, bestuurder van A-S-P Gevels.

A-S-P Gevels is een bedrijf zich al sinds het begin van de eeuwwisseling bezighoudt met het vakkundig bepleisteren en bezetten van gevels. Daarnaast is de firma ook erg bedreven in het renoveren van gevels met afgekalfde stenen of loskomende voegen.

Aan de ene kant is Kevin Donkers al bijna 30 (!) jaar bekend met de producten en de kwaliteit van Caparol. En aan de andere kant zijn we bij Caparol grote fan van de werken die zijn bedrijf uitvoert. Daarom is het hoogtijd om elkaar beter te leren kennen.

“Ondertussen zit ik al 28 jaar in het vak.” Vertelt Kevin Donkers ons. “De vereisten voor het plaatsen van thermische gevelisolatie zijn er door de jaren heen niet malser op geworden. Gelukkig kunnen we erop rekenen dat de producten van Caparol comform zijn met of een zelfs een stapje voor zijn op de regelgeving, waardoor we onze klanten beter kunnen servicen. Voor alle duidelijkheid: we plaatsen niet alleen gevelbepleistering met thermische gevelisolatie, maar ook zonder. Verder kunnen klanten ook voor het kaleien en schilderen of het opnieuw voegen van hun gevels bij ons terecht.”

“Via een leverancier leerde ik 28 jaar geleden de gevelisolatiesystemen van Caparol kennen. Aangezien ik de producten vandaag de dag nog steeds gebruik, kan je wel stellen dat ik meer dan overtuigd ben.” Wanneer we Kevin Donkers vragen naar zijn favoriete Caparol-product antwoord hij: “Capatect System Comfort is een thermisch gevelisolatiesysteem dat ik graag verwerk. Dit systeem zet uitzondelijke prestaties neer voor een economische prijs.”

“Als je me echter vraagt waarom ik altijd voor Caparol kies, moet ik zeggen dat ook de opvolging zowel door de fabrikant als door de leverancier een grote meerwaarde voor me is.” Voegt Kevin er nog aan toe. Bovendien staan we bij A-S-P 200% achter de kwaliteit van Capatect systemen. “

Om het gesprek af te ronden vragen we hem op welk recent project Kevin het meeste fier is. “Daar kan ik niet met een specifiek project op antwoorden. Maar wanneer we bezig zijn met een moeilijker project waarbij bv. de detailleringen primeren, haal ik er veel voldoening uit wanneer we dat tot een goed einde brengen.”


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *