De ‘Clean Concept’ buitenmuurverf en -pleister ThermoSan zijn uitgerust met Nanokwarts-technologie. Dankzij die technologie krijgen de producten een compact, robuust pantser. Sinds kort herken je deze verf en pleister aan hun uniforme etiketten met een ‘Longlife Protection’-embleem. Het nieuwe logo zet de technologie die zorgt voor een wapening tegen weer, wind en vuil, extra in de verf.

Op de etiketten van onze ThermoSan verf- en pleister prijkten doorheen de jaren verschillende logo’s. Eerst was er het NQG3-logo dat terugslaat op de Nanokwarts-technologie. Daarna herkende je de productserie aan het ‘Clean Concept’-logo. Recent hervormden en uniformiseerden we de etiketten van de ThermoSan-producten. Een nieuw embleem duidt aan dat het om een ‘Clean Concept’-product gaat.

Een gevel die langer mooi én proper blijft

NQG slaat terug op de Nanokwarts-technologie waarmee de buitenmuurverf en -pleister zijn uitgerust. Het oppervlak van kleine en harde kwartsdeeltjes zorgt ervoor dat vuil niet makkelijk aan het oppervlak blijft kleven. Alles wat kortstondig aan het oppervlak blijft hangen, wordt weggespoeld bij de volgende regenbui.

De Nanokwart- technologie zorgt er ook voor dat silicaatdeeltjes zich op nanoschaal binden met het organisch bindmiddel. Daardoor zijn ze stevig ingekapseld in het pantser met als gevolg een langere kleurstabiliteit.

Categorieën: Verf

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *